Levertijd en verzending Nederland

De levertijd van onze artikelen is doorgaans 1 werkdag, mits voor 16:00u besteld en de levering vindt plaats in Nederland. Enkele artikelen van ons worden op bestelling gemaakt en daarvoor geldt een andere levertijd. Dit staat bij het artikel vermeld.

Pakketpost en brievenbuspost wordt verzonden met PostNL. De zending is te volgen met track & trace en hiervoor krijg je automatisch een e-mail als het pakket is aangeboden bij PostNL (vaak pas na 18.00u 's avonds). Sommige lichte pakketjes worden verzonden zonder track & trace.

Wij hanteren altijd GRATIS VERZENDING binnen Nederland, op een heel enkel product na (vaak alleen grote artikelen die niet per pakket verzonden kunnen worden).

Levertijd en verzending België

De levertijd van onze artikelen aan België duurt doorgaans 1 tot 2 werkdagen.

Uw artikel wordt altijd in een pakket verzonden. Hiervoor zullen wij doorgaans PostNL inschakelen. Verzending naar België kost slechts €3,95. Dit zult u bij stap 3 in het bestelproces terug vinden.

Afwijkend factuuradres en bezorgdatum?

Ander factuuradres? In het bestelproces kun je een afwijkend factuuradres opgeven. Wel zo makkelijk. Wil je een andere bezorgdatum, of je pakketje als cadeau verzenden? Laat dit dan bij stap 3 in het opmerkingen-veld aan ons weten. Dan zorgen wij voor de juiste afhandeling.

Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit is mogelijk in ’s-Hertogenbosch. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan in het bestelproces bij stap 3 in het opmerkingen-veld of stuur ons een aparte e-mail naar klantenservice@SpoodZ.nl.

Bestellingen en bezorgingen buiten Nederland of België zijn op dit moment nog niet mogelijk. Orders outside the Netherlands or Belgium are not possible at this moment.