SpoodZ is een jong en ambitieus bedrijf. Altijd op zoek naar de laatste trends en kwalitatieve producten die het leven van vooral jong, maar ook oud, leuker maken. SpoodZ biedt als Nederlandse onderneming een breed pakket producten aan, voor particulieren en bedrijven. Ons streven is een ultieme shop-ervaring: een blije klant, vanaf het bestellen tot het aan het uitpakken van het pakketje.

Flexibel en persoonlijk

Bij ons krijg je snel een reactie op je vraag. Wij helpen jou tot je helemaal tevreden bent. Klanttevredenheid staat bij ons écht hoog in het vaandel. Periodiek doen wij aan klanttevredenheidsonderzoek: ‘Hoe tevreden is men over zijn/haar bestelling en hoe ervaart iemand onze service?’

Jouw voordelen:

Er zijn ontzettend veel webshops. Wat maakt SpoodZ.nl nou zó bijzonder voor jou als klant?

ü  Gratis verzending binnen Nederland – met een enkele uitzondering van artikelen die niet in een maximale afmeting doos passen (hierover wordt je vooraf geïnformeerd).

ü  Vriendelijke klantenservice – Wij staan haast dag én nacht voor je klaar om je te helpen met je vragen. Stuur ons een e-mail en wij beantwoorden deze binnen een paar uur.

ü  Snelle verzending – Voor 16.00u besteld is diezelfde werkdag verzonden.

ü  Veelzijdige en veilige betaling – Alle veilige betaalmogelijkheden die je bij een webshop mag verwachten.

ü  100% garantie – Niet tevreden? Wij lossen het voor je op

ü  Unieke cadeau service – Wil jij graag een cadeau verzenden? Laat het ons weten, wij pakken het mooi voor je in. Desgewenst met een persoonlijke boodschap.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en nieuwe producten? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.

Mis je iets leuks in ons assortiment? Laat het ons weten! Ook andere tips en opmerkingen kun je aan ons doorgeven via het contactformulier of per mail: klantenservice@SpoodZ.nl


Gegevens SpoodZ.nl:

Parcivalring 116
5221 LR 's-Hertogenbosch

Tel. 073 88 88 471

KvK: 77 121 899
BTW ID: NL 00 316 727 5 B85

Het team van SpoodZ wenst je veel winkelplezier op onze website